(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Italský rajčatový salát
Potřebné ingredience
6 až 8 rajčat, 1 až 2 stroužky česneku, bazalka, oregano, bylinková sůl, olej, pár kapek citronové šťávy
Postup přípravy
rajčátka nakrájíme na kolečka nebo půlměsíčky - jak je kdo zvyklý, česnek utřeme, dáme do hrníčku, přidáme tak 2 lžíce olivového oleje, hrstku bazalky - může být i čerstvá nasekaná, trochu oregana a nalijeme na rajčátka, zakapeme citronem, promícháme, dáme vychladit a podáváme buď jako lehkou letní večeři, nebo jako přílohu k obědu.
Dobrou chuť :-))
Malý tip na obměnu - můžeme přidat nakrájenou mozzarelu, je to výborné!
Dobrou chuť :-))
Malý tip na obměnu - můžeme přidat nakrájenou mozzarelu, je to výborné!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pája22
(upraveno)
13. 5. 2007, 13:29
právě jsme ho dojedli a nezbyl ani kousíček přidávám k receptíku fotečku, je fakt výborný, lepší než s cibulkou
Beruska001
(upraveno)
13. 5. 2007, 13:09
Jitule64
(upraveno)
13. 5. 2007, 12:31
MŇAAAM!!! Taky ho dělám s česnekem, ale bez bazalky a se sladkokyselím nálevem...vlastně jen místo cibule dám česnek.